Gratis Focusgesprek

Als ZZP’er kan het een struggle zijn om te bedenken hoe je de juiste klanten gaat aantrekken. Klanten die jou energie geven. Wie zijn dat eigenlijk en waarmee ga jij ze concreet helpen? Vaak werk je alleen en is marketing nou niet het vakgebied waarvoor jij zelfstandig ondernemer bent geworden. Toch zul je klanten moeten aantrekken om je bedrijf te kunnen bouwen. Hoe ga je dat nu doen? En welke manier past bij jou?

Meld je aan voor een gratis focusgesprek van 30 minuten en we gaan samen de focus leggen op jouw marketing en jouw bedrijf. We maken kennis en jij vertelt wat je wilt bereiken, wat je tegenhoudt, wat goed gaat en waar jouw drempels liggen.

Samen kijken we of ik je kan helpen en op welke manier. Ik geef je inzicht en inspiratie stappen te gaan maken. Je gaat sowieso met een dosis energie de deur uit!

Persoonlijke klik

Voor mij is de persoonlijke klik heel belangrijk. Daarom vind ik het altijd fijn om persoonlijk kennis te maken. Het focusgesprek houden we bij mij op kantoor aan de Dorpsstraat 5 in Bleiswijk of via online beeldbellen.

Wanneer kan jij?

Is een gratis focusgesprek iets voor jou? Vul je gegevens in en we plannen een datum en tijdstip waarop het ons uitkomt. Het gesprek is volledig vrijblijvend.

Laat jezelf zien om je business te laten groeien!

Maak een plan en kom in actie.

Vul je gegevens in en ontvang het gratis Marketing Masterplan zodat jij in 3 stappen weet wat je te doen staat. Succes!

Wanneer je hier je gegevens achterlaat, geef je tevens akkoord voor het ontvangen van inspiratiemails om van jouw marketing een succes te maken. Uitschrijven kan natuurlijk altijd.