Gratis Focusgesprek

Als ZZP’er kan het een struggle zijn om te bedenken hoe je de juiste klanten gaat aantrekken. Klanten die jou energie geven. Wie zijn dat eigenlijk en waarmee ga jij ze concreet helpen? Vaak werk je alleen en is marketing nou niet het vakgebied waarvoor jij zelfstandig ondernemer bent geworden. Toch zul je klanten moeten aantrekken om je bedrijf te kunnen bouwen. Hoe ga je dat nu doen? En welke manier past bij jou?

Meld je aan voor een gratis focusgesprek van 45 minuten en we gaan samen de focus leggen op jouw marketing en jouw bedrijf. We maken kennis en jij vertelt wat je zoal doet aan marketing, het zichtbaar maken van je bedrijf en het aantrekken van klanten. Wat wil je bereiken, wat houd je tegen, wat gaat al goed en waar zitten jouw drempels én kansen?

Ik geef je inzicht, tips en inspiratie om stappen te gaan maken. Je gaat sowieso met een dosis energie de deur uit!

Persoonlijke klik

Voor mij is de persoonlijke klik heel belangrijk. Daarom vind ik het altijd fijn om persoonlijk kennis te maken. Het focusgesprek houden we bij mij op kantoor aan de Dorpsstraat 5 in Bleiswijk of via Skype.

Wanneer kan jij?

Is een gratis focusgesprek iets voor jou? Vul je gegevens in en we plannen een datum en tijdstip waarop het ons uitkomt. Het gesprek is volledig vrijblijvend.

Jij gaat doen wat je jezelf belooft…vlammen in 2020!

Vul je gegevens in en ontvang het gratis Marketing Masterplan zodat jij in 3 stappen weet wat je te doen staat. Succes!

Wanneer je hier je gegevens achterlaat, geef je tevens akkoord voor het ontvangen van inspiratiemails om van jouw marketing een succes te maken. Uitschrijven kan natuurlijk altijd.