En...actie!

" Van hapsnap werken aan de groei van jouw bedrijf, naar een helder verhaal en een exclusief plan dat jou aanzet tot actie...kom maar op met die klanten!"

Jouw Marketing Actieplan

Je wilt van je bedrijf een goedlopende business maken, maar je weet eigenlijk niet hoe je nou die klanten aantrekt voor wie jij heel waardevol bent. Je doet eigenlijk maar wat. Af en toe een bericht op social media, af en toe een netwerkbijeenkomst, en oh ja…het is alweer maanden geleden dat je je website hebt bijgewerkt. Met het hapsnap werken aan je bedrijf, krijg je ook de hapsnap resultaten. En dat kan beter!

In twee 1-op-1-sessies ga je jouw verhaal super helder krijgen en een concreet en praktisch plan maken zodat jij jouw verhaal, jouw waarde, met de wereld kunt delen op een manier die bij jou past. Zodat jij de klanten gaan aantrekken die jou energie geven. En je bedrijf zal groeien!

Dit is echt iets voor jou als...

 • je geen idee hebt hoe je nieuwe klanten moet aantrekken
 • je nog niet precies weet wat je wilt betekenen en voor wie
 • je klaar bent met 'aanmodderen' en 'hapsnap' AAN je bedrijf werken
 • je wilt leren om door een marketing-bril naar jouw bedrijf te kijken
 • jij volgens een duidelijke strategie wilt groeien
 • jij structuur wilt in jouw werkzaamheden
 • jij jouw bedrijf serieus neemt
 • jij de 'doener' in jezelf naar boven wilt halen
 • jij bereid bent buiten je comfortzone te stappen

Wat gaan we doen?

Het traject bestaat uit twee 1-op-1-sessies van 2 uur waarin we samen de focus leggen op jouw bedrijf. De eerste afspraak gebruiken we om jouw verhaal, jouw waarde, (de basis van jouw marketing) helder te krijgen. Wie is jouw ideale klant, welk probleem heeft hij of zij en hoe draag jij bij aan de oplossing? Van te voren stuur ik je hiervoor vragen die je invult ter voorbereiding. In de tweede sessie maken we een plan, een strategie zodat het je helemaal duidelijk wordt hoe jij jouw verhaal met de wereld gaat delen. Welke kanalen ga jij inzetten en hoe verstevigen zij elkaar? Geen gerommel, maar een duidelijke lijn. Hieruit volgt een actieplan waarvan jij denkt: ‘Yes, dat kan ik!’ Ik geloof dat wanneer jij een strategie en een plan hebt waar je volledig achter staat, je er ook echt mee aan de slag gaat. Natuurlijk zal het hier en daar buiten je comfortzone zijn. Daar zit immers je grootste groei. 

Nadat jij met Jouw Marketing Actieplan de deur uit bent gestapt, begint het echte werk. Jij gaat de acties, die je jezelf heb beloofd te doen, in uitvoering brengen. Netwerken, berichten plaatsen op social media, klanten spreken, je aanbod aanscherpen, website aanpassen, weggever maken,….

En komt het er in de waan van alle dag niet van om met focus aan deze to-do’s te werken, dan ben je van harte welkom op vrijdagochtend (in de even weken) bij de Marketing-Doe-Ochtenden

Wat leer je?

 • Hoe jij nieuwe klanten kunt gaan aantrekken
 • Je ontdekt jouw unieke verhaal en hoe je dit kunt inzetten voor je bedrijf
 • Hoe je een marketingstrategie maakt die voor je werkt
 • Door een marketing-bril naar je bedrijf te kijken
 • Wat jij nodig hebt om aan de slag te gaan
 • Doelen stellen en in actie komen
 • Focussen op wat je te doen staat
 • Je wordt aangezet tot 'doen'!

Aan jou de keuze

Waar kies je voor? Blijven aanrommelen of ga je serieus aan de slag met het bouwen aan jouw bedrijf?
Marketing is een onderdeel van jouw ondernemerschap dat je zal helpen jouw bedrijf te laten groeien op een manier die bij jou past. 

Jij maakt de wereld een beetje mooier door voor jouw waarde te gaan staan en anderen ermee te helpen! 

Jouw Marketing Actieplan

Jouw verhaal, strategie en actieplan
249 excl BTW
 • We plannen 2 afspraken van 2 uur
 • Aan de hand van gerichte vragen ontdek je jouw verhaal waarmee jij de klanten gaat aantrekken voor wie jij heel waardevol bent
 • We maken een marketingstrategie waarin je jouw doelen gaat realiseren
 • Jij krijgt lijn in jouw marketing en weet wat je te doen staat
 • Ik ben jouw vraagbaak en stok achter de deur zodat jij gaat 'doen'

Haarscherp doel

Het doel van dit traject is glashelder…’jouw verhaal’ boven tafel krijgen, lijn aanbrengen in hoe je jouw waarde deelt met de wereld en samen een actieplan maken. Ik help jou om je mooie bedrijf zichtbaar te maken zodat je klanten aantrekt die jou blij maken. En hiervoor moet je in actie komen. Alleen achter je bureau is het vaak lastig om precies te weten wat je wilt en hoe je dit kunt bereiken. Door samen te sparren en een duidelijke lijn op papier te zetten waarvan jij denkt: ‘Yes, dit kan ik!’, kom jij in actie. Wanneer jij jouw energie serieus besteedt aan de marketing voor jouw bedrijf, zul je ook stappen maken die er serieus toe doen. 

Werkwijze

Wanneer je je aanmeldt, neem ik contact met je op om de eerste afspraak in te plannen. Deze houden we op mijn kantoor in Bleiswijk aan de Dorpsstraat 5. Na de eerste afspraak plannen we ook de tweede afspraak in. Heb je in de tussentijd hulp nodig om in ‘the flow’ te blijven, dan kun je mijn hulp inschakelen. Ik ben jouw stok achter de deur om te doen wat jij jezelf belooft. Het is tijd om voor jezelf en jouw bedrijf te gaan staan!

Jij gaat doen wat je jezelf belooft…vlammen in 2020!

Vul je gegevens in en ontvang het gratis Marketing Masterplan zodat jij in 3 stappen weet wat je te doen staat. Succes!

Wanneer je hier je gegevens achterlaat, geef je tevens akkoord voor het ontvangen van inspiratiemails om van jouw marketing een succes te maken. Uitschrijven kan natuurlijk altijd.