Bouw een stevig fundament

" Wanneer je weet wie je bent, wat je wilt betekenen en voor wie, draagt jouw bedrijf bij aan jouw geluk."

Bouw het bedrijf dat bijdraagt aan jouw geluk!

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor (startende) ZZP’ers die stap voor stap willen leren in welke stappen je een bedrijf bouwt dat bijdraagt aan je geluk. In de combinatie van persoonlijke ontwikkeling, marketing & business, ontdek je de onmisbare (marketing)fundamenten die jou helpen richting te geven aan jouw droombedrijf. Het geheel van de modules vormt een concreet stappenplan dat jou aan de hand neemt om stap voor stap het bedrijf te bouwen dat bijdraagt aan jouw geluk!

Wat leer je?

Weet wat je wilt, wat jij wilt betekenen, en voor wie, en je bedrijf zal die kant op groeien. Wanneer je een duidelijk beeld hebt van je ideale klant, waarnaar ze verlangen en op welke manier jij hun ‘probleem’ oplost, wordt het eenvoudiger om je bedrijf in de markt te zetten, jezelf te laten zien en klanten aan te trekken voor wie jij heel waardevol bent. Juist wanneer je dichtbij jezelf kan blijven in alles wat je doet, zul je zien dat werken een andere betekenis voor je krijgt. Je gaat van hard werken, naar hart werken.

Waaruit bestaat het programma?

In 8 uitgebreide modules met werkbladen, leer je stap voor stap het bedrijf bouwen dat bijdraagt aan jouw geluk! Het zet je aan het denken én het zet je aan tot doen. In de combinatie van persoonlijke ontwikkeling en marketing & business skills, heb jij een veelzijdig stappenplan dat je meeneemt in jouw ondernemerschap en de groei van jouw bedrijf. 

De onderwerpen van de modules zijn:

Hoe is het nu?

Module 1

Jouw ideale leven

Module 2

Jouw kwaliteiten

Module 3

Jouw ideale klant

Module 4

Aanbod & omzet

Module 5

Jouw spelregels bepalen

Module 6

Website & social media

Module 7

Doelen & acties

Module 8

Zelf aan de slag

online
349 excl BTW
 • 8 uitgebreide modules met werkbladen
 • 12 maanden onbeperkt toegang tot alle modules
 • Je legt een stevig fundament waarop je je bedrijf gaat laten groeien
 • Je ontdekt wat je wilt betekenen en voor wie. Je krijgt helder wat jouw waarde is en op welke manier je er mensen mee helpt
 • Je krijgt focus en structuur in wat je te doen staat
 • Je leert door een 'marketing-bril' naar jouw bedrijf te kijken
 • Je gaat zelfstandig aan de slag en krijgt zin om te 'doen'!

Doorpakken

online met begeleiding
599 excl BTW
 • 8 uitgebreide modules met werkbladen
 • 12 maanden onbeperkt toegang tot alle modules
 • Je legt een stevig fundament waarop je je bedrijf gaat laten groeien
 • Je ontdekt wat je wilt betekenen en voor wie. Je krijgt helder wat jouw waarde is en op welke manier je er mensen mee helpt
 • Je krijgt focus en structuur in wat je te doen staat
 • Je leert door een 'marketing-bril' naar jouw bedrijf te kijken
 • Na 4 weken doen we een telefonische 'check-up' om de voortgang erin te houden
 • Heb je alle modules doorlopen?
  We spreken af (op kantoor of via Skype) en scherpen jouw strategie in max. 2 uur waar nodig aan. Jij komt in de actiemodus om door te pakken!
 • Loop je in de tussentijd vast? Stuur een mailtje en ik help je weer op weg.

  Je hoeft het niet alleen te doen!
populair

Doel van het programma

Het doel van dit programma is om jou in de actiemodus te zetten om de stappen te nemen die nodig zijn om het bedrijf te bouwen dat bijdraagt aan jouw geluk! Het is een gestructureerd stappenplan dat zorgt dat jij (weer) met plezier, energie en focus aan het werk bent. En trots kunt zijn op jezelf. Om je bewust te maken van jouw wensen en doelen, en hoe je jouw kracht en verlangens kunt inzetten in de bouw van je bedrijf, zodat je ook écht kunt werken met en voor mensen van wie je energie krijgt. Ben je bewust van wat je wilt, en het gaat zoveel makkelijker. Naast dat het je aan het denken zet en veel over jezelf leert, ontwikkel je een marketingstrategie om de klanten aan te trekken voor wie jij van grote waarde bent én krijg je praktische handvatten in het ondernemerschap.

Je zult vertrouwen, energie en lef krijgen om het bedrijf te bouwen waarin jij helemaal jezelf kunt zijn.

Werkwijze

Wanneer je je aanmeldt, ontvang je een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee jij toegang hebt tot het programma en de werkbladen. Het tempo waarin jij door de modules heen gaat, bepaal je zelf. Stap voor stap wordt je meegenomen in jouw ‘ontdekkingstocht’ naar een bedrijf dat bijdraagt aan jouw geluk. Je hebt een jaar lang onbeperkt toegang tot het programma.

Dit programma is echt voor jou als

Jij gaat doen wat je jezelf belooft…vlammen in 2020!

Vul je gegevens in en ontvang het gratis Marketing Masterplan zodat jij in 3 stappen weet wat je te doen staat. Succes!

Wanneer je hier je gegevens achterlaat, geef je tevens akkoord voor het ontvangen van inspiratiemails om van jouw marketing een succes te maken. Uitschrijven kan natuurlijk altijd.