Over Claudia

Mijn eigen pad bewandelen en zelf de route uitstippelen. Mijn verhaal vertellen in plaats van dat van iemand anders, dat was wat ik wilde toen ik de keuze maakte om ontslag te nemen en voor mijzelf te gaan werken.

Na ruim 15 jaar in vaste dienst op verschillende marketing- en communicatiefuncties, besloot ik dat het tijd was voor mijzelf. Ik had het gevoel dat ik had stilgestaan in mijn ontwikkeling en had zoveel zin om nieuwe dingen te leren. Ik koos voor mijzelf en ging de uitdaging aan in het ondernemerschap!

Met ups en downs leerde ik wat ondernemen inhoudt voor mij en waar ik gelukkig van wordt. Het gaf mij ruimte om te ontdekken hoe ik mijn leven wil inrichten, zonder in vaste hokjes te hoeven denken.

De start van mijn onderneming, was de start van de reis in mijzelf. Ik liep tegen allerlei persoonlijke vragen op, die nieuw waren voor mij. Bewust nadenken over wat ik het allerleukst vind om te doen, waar ik energie van krijg en van wie. Wat zijn mijn kwaliteiten, wanneer ben ik tevreden en waar liggen mijn uitdagingen? Jeetje, daar had nog nooit iemand mij naar gevraagd. Maar wow…wat waardevol wanneer je hier vol voor gaat. Stap voor stap ontdek ik wie ik ben en hoe ik mijn kwaliteiten maximaal kan inzetten om anderen te helpen en zelf heel fijn te leven. Het bedrijf bouwen dat bijdraagt aan mijn geluk, dat is waar ik super veel energie van krijg!

Doe jij mee?

Om persoonlijk in contact te komen, nodig ik je uit op mijn kantoor voor een gratis focusgesprek. Je kunt ook vandaag al van start met jouw reis, wanneer je aan de slag gaat met het online programma  ‘Bouw het leven dat bijdraagt aan jouw geluk’.

Ik gun het je zo!

Liefs Claudia

My all time favourites

Laat jezelf zien om je business te laten groeien!

Maak een plan en kom in actie.

Vul je gegevens in en ontvang het gratis Marketing Masterplan zodat jij in 3 stappen weet wat je te doen staat. Succes!

Wanneer je hier je gegevens achterlaat, geef je tevens akkoord voor het ontvangen van inspiratiemails om van jouw marketing een succes te maken. Uitschrijven kan natuurlijk altijd.