Waardevolle Berichten vanuit Flow

Vanaf nu vol vertrouwen waardevolle berichten maken!

Nieuwe klanten met Waardevolle Berichten

‘Wat moet ik nu weer plaatsen?!’

Als ondernemer is het belangrijk dat je jezelf laat zien. Dat je de wereld laat weten dat jij bestaat. Als niemand weet dat jij er bent, kunnen ze immers ook nooit voor jou kiezen.

Is social media een onderdeel van jouw marketing? En wil je structureel aan de slag met het plaatsen van waardevolle berichten? Dan kan het als een zware dobber voelen om elke keer weer te verzinnen wat je nu weer gaat maken. De onzekerheid bekruipt je van alle kanten.

Volg deze leuke en krachtige training van 6 lessen en je zit nooit meer zonder inspiratie. Je leert in de huid van je klant te kruipen en de onderwerpen te ontdekken waarmee je steeds weer super waardevol bent voor jouw doelgroep.

Extra: Een stok achter de deur

Actie is reactie. Alleen door te doen, door jezelf écht structureel zichtbaar te maken, kun je nieuwe klanten aantrekken. Daar help ik je graag bij! Ik weet welke onzekerheden je allemaal tegenhouden om in actie te komen. Terwijl je zoveel moois in je hebt! Hoog tijd om dat eruit te gooien.

Bij deze online training krijg je  2 MAANDEN Marketing Maandag Online (Basis) cadeau, om jou helemaal in de actiestand te zetten.

Als niemand weet dat jij er bent, sta je alleen met je talent

Als je inspiratie stroomt, en je wéét met welke onderwerpen je nieuwe klanten kan triggeren, hoef je je nooit meer ‘leeg’ te voelen. Hoef je je hersens nooit meer te breken op: ‘Wat moet ik nu weer plaatsen?’

Na deze training schrijf jij bericht na bericht. Gebrek aan inspiratie en zelfvertrouwen is geen excuus meer. Je maakt jezelf super zichtbaar en trekt nieuwe klanten aan met jouw Waardevolle Berichten.

Let's Go!

In deze korte & krachtige training, leer jij hoe je steeds weer Waardevolle Berichten maakt.

Jouw waarde is super waardevol ! Deel het .

Hou jezelf niet meer tegen om zichtbaar te zijn.

Waardevolle Berichten vanuit Flow

Online training
125 excl BTW
  • 6 lessen + 2 extra bonuslessen
  • Elke dag een concrete les in je mailbox
  • 2 Maanden gratis deelnemen aan Marketing Maandag Online t.w.v. €98
  • Aan de slag op jouw moment
  • Nooit meer 'Geen idee wat ik moet plaatsen!'
  • Jezelf lekker zichtbaar maken
  • Nieuwe klanten aantrekken met jouw berichten

Krijg 2 maanden Marketing Maandag Online Basis cadeau
t.w.v. €98,-

Elke maandagochtend een vast moment met mij en de groep voor jouw marketing en zichtbaarheid. Je komt gegarandeerd in actie om jezelf, jouw waarde en jouw bedrijf te laten groeien.

Gun jezelf een vast moment in de week om te werken aan je marketing en zichtbaarheid en er komt gegarandeerd resultaat uit!

Over Claudia

Na mijn studie Business & Languages ben ik in Marketing & Communicatie gerold. Op mijn lijf geschreven. Ik hou van schrijven, luisteren, invoelen, de boodschap vangen en overbrengen op anderen. 

Sinds de start van mijn ondernemerschap is daar nog een belangrijk onderdeel bijgekomen: persoonlijke ontwikkeling. Wanneer je goed weet wie je bent, wat je wilt betekenen en voor wie, is de marketing voor je bedrijf namelijk veel makkelijker. 

Ik geloof in de kracht van energie. Je trekt aan wat je uitstraalt. En dat is super fijn! Als je je bewust bent van jezelf en hier helemaal voor durft te staan, trek je de klanten aan voor wie jij er bent. 

Zo kun je werken met klanten bij wie je helemaal jezelf kunt zijn en voor wie jouw waarde super waardevol is!

Laat jezelf zien om je business te laten groeien!

Maak een plan en kom in actie.

Vul je gegevens in en ontvang het gratis Marketing Masterplan zodat jij in 3 stappen weet wat je te doen staat. Succes!

Wanneer je hier je gegevens achterlaat, geef je tevens akkoord voor het ontvangen van inspiratiemails om van jouw marketing een succes te maken. Uitschrijven kan natuurlijk altijd.