Waardevolle Berichten vanuit Flow

Nooit meer zonder inspiratie voor Waardevolle Berichten!

Krijg klanten met Waardevolle Berichten

‘Wat moet ik nu weer plaatsen?!’

Als ondernemer is het belangrijk dat je jezelf laat zien. Dat je de wereld laat weten dat jij bestaat. Als niemand weet dat jij er bent, kunnen ze immers ook nooit voor jou kiezen.

Is social media een onderdeel van jouw marketingplan? En wil je structureel aan de slag met het plaatsen van waardevolle posts? Dan kan het als een hele opgave voelen om elke keer weer te verzinnen wat je nu weer gaat maken. Je wilt een goed bericht plaatsen waar je nieuwe klanten mee triggert.

Volg deze leuke en krachtige training van 6 lessen en je zit nooit meer zonder inspiratie. Je leert in de huid van je klant te kruipen en de onderwerpen te ontdekken waarmee je steeds weer super waardevol bent voor jouw doelgroep.

Jouw waarde is super waardevol !

Als je inspiratie stroomt, en je wéét met welke onderwerpen je nieuwe klanten kan triggeren, hoef je je nooit meer ‘leeg’ te voelen. Hoef je je hersens nooit meer te breken op: ‘Wat moet ik nu weer plaatsen?’

Na deze training schrijf jij bericht na bericht. Gebrek aan inspiratie is geen excuus meer. Je maakt jezelf super zichtbaar en je zult nieuwe klanten aantrekken met jouw Waardevolle Berichten.

Let's Go!

In deze korte & krachtige training, leer jij hoe je steeds weer Waardevolle Berichten maakt.

Ontdek waarmee je nieuwe klanten aantrekt

Waardevolle Berichten vanuit Flow

Online training
47 excl BTW
  • 6 krachtige lessen + 2 extra bonuslessen
  • Elke dag een nieuwe les in je mailbox
  • Aan de slag op jouw moment
  • Je eigen tempo bepalen
  • Nooit meer 'Geen idee wat ik moet plaatsen!'
  • Jezelf lekker zichtbaar maken
  • Nieuwe klanten aantrekken met jouw berichten

Nu je weet waar je toffe klant op aangaat, ga je er helemaal voor!

Jij laat je niet meer tegenhouden om zichtbaar te zijn. 

Over Claudia

Na mijn studie Business & Languages ben ik in Marketing & Communicatie gerold. Op mijn lijf geschreven. Ik hou van schrijven, luisteren, invoelen, de boodschap vangen en overbrengen op anderen. 

Sinds de start van mijn ondernemerschap is daar nog een belangrijk onderdeel bijgekomen: persoonlijke ontwikkeling. Wanneer je goed weet wie je bent, wat je wilt betekenen en voor wie, is de marketing voor je bedrijf namelijk veel makkelijker. 

Ik geloof in de kracht van energie. Je trekt aan wat je uitstraalt. En dat is super fijn! Als je je bewust bent van jezelf en hier helemaal voor durft te staan, trek je de klanten aan voor wie jij er bent. 

Zo kun je werken met klanten bij wie je helemaal jezelf kunt zijn en voor wie jouw waarde super waardevol is!

Laat jezelf zien om je business te laten groeien!

Maak een plan en kom in actie.

Vul je gegevens in en ontvang het gratis Marketing Masterplan zodat jij in 3 stappen weet wat je te doen staat. Succes!

Wanneer je hier je gegevens achterlaat, geef je tevens akkoord voor het ontvangen van inspiratiemails om van jouw marketing een succes te maken. Uitschrijven kan natuurlijk altijd.